Nemzetközi konyha

 

(A megnyitott fájlok új ablakban jelennek meg!)

A római konyha

Kalmük receptek

Kepe Róbert_Lámák Lakomája - A tibeti Konyha

Tharan-Trieb Marianne_A malajziai konyha

Timaffy Tünde_Az arab konyha

Vegetáriánus konyha Indiában

Olasz konyha

Olasz konyha - Pasta 1.

Olasz konyha - Pasta 2.

Olasz konyha - Pasta 3.

Olasz konyha - sajtok

Olasz konyha - Pizza

Olasz konyha - Spagetti

Olasz konyha - Lasagne

Olasz konyha - Antipasti

Olasz konyha - Sugo

A malajziai konyha

Ajvar-Szerb paprika-padlizsán mártás

Algíri krumpli

Apple Pie - amerikai pite
Almaleves Argentin módra Amerikai pite
Angol marhasült - Roast Beef Bajor borjúlábszár
Bajor burgonya Bajor fasírozott
Balkán szelet Bécsi tányérhús - almás tormával
Bécsi tányérhús Bélszínszeletek örmény módra
Bolgár krém Buenosi marhapörkölt
Chop Suey Csípős csirke gyömbérrel és citrommal
Csirke szecsuani módra Francia ragu
Frankfurti leves Görög csirkeleves
Görög saláta Kalandozások a trópusokon
Kínai kel Kínai sertéscsíkok
Kínai szakácskönyv Kínai tésztás csirke
Kotlet de volaille - Lengyel rántott csirkemell Külföldi tésztakülönlegesség
Lengyel göngyölt hering Lengyel karaj aszalt szilvával
Lengyel szelet Más népek ételei
Penne Carbonara - Olasz Orosz pirog
Orosz sajtos csiga Örmény fűleves
Örmény hússaláta 1 Örmény hússaláta 2
Örmény levesek Örmény sajtos táska
Örmény saláta Örmény szilvás húsleves
Örmény toros leves Örmény vékony kenyér
Spanyol fokhagymaleves Szerb bableves
Szerb kolbász Tatliszi - Török joghurtos-citromos kuglóf
Szakácskönyv - A marokkói konyha Szakácskönyv - Török ízelítő
Szakácskönyv - Egyiptomi konyha Szakácskönyv - Indonéziai konyha
Szakácskönyv - Iraki konyha Szakácskönyv - Iráni konyha
Szakácskönyv - Libanoni konyha Szakácskönyv - Kalmük receptek